Extra vertoning CatVideoFest op 8 augustus

Wegens grote belangstelling is er een extra vertoning van CatVideoFest 2019 ingepland op donderdag 8 augustus.
Naast de vertoning van 15:00 uur is er een tweede mogelijkheid om te genieten van de gekste, grappigste, liefste kattenfilmpjes om 19:00.
Tickets zijn hier verkrijgbaar.

CatVideoFest 2019
Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar Nederland, en dat op wereldkattendag!

Kattenpension De Wissel
Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Slieker steunt met deze vertoning Dierenopvang De Wissel.

Kattencafé Poespas
Alle bezoekers van CatVideoFest ontvangen een voucher waarmee ze in de hele maand augustus 10% korting krijgen voor Kattencafé Poespas. Dus kun je nog geen genoeg krijgen van al die katten? Of krijg je door de filmpjes wel heel erg veel zin om wat katten te knuffelen onder het genot van een lekker hapje en een drankje? Plan dan na de film direct een uitje naar hét Kattencafé van Leeuwarden.

DELEN: