Coronavirus maatregelen

Slieker Film heeft veiligheidsprotocol klaar en gaat vanaf 1 juni weer open!

Na bijna drie maanden van sluiting kan het publiek weer in de filmzalen terecht om te genieten van de nieuwste films en documentaires. Een strikt coronaprotocol is opgesteld om de veiligheid voor zowel de bezoekers als de medewerkers en vrijwilligers te waarborgen.

Slieker Coronaprotocol
Het Slieker protocol bepaalt onder andere dat het publiek via een duidelijke routing en met eenrichtingverkeer het pand betreedt en verlaat. Contactpunten met medewerkers zijn nagenoeg verdwenen omdat tickets enkel via online voorverkoop worden verkocht. Het scannen van de tickets komt te vervallen, de tickets worden getoond aan een vrijwilliger achter een veiligheidsscherm. In de filmzalen is het grootse deel van de stoelen niet beschikbaar zodat bezoekers op anderhalve meter afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. Ook kunnen bezoekers niet meer hun eigen zitplek kiezen, maar zullen onze vrijwilligers en medewerkers plaatsen aanwijzen.

Het actuele filmprogramma staat vanaf 25 mei op de Slieker website online en bestaat o.a. uit een voorpremière van ‘La Vérité’, met Catherine Deneuve en Juliette Binoche in de hoofdrollen. Het hele programma vind je hier.

DELEN: