Coronavirus maatregelen

Een strikt coronaprotocol is opgesteld om de veiligheid voor zowel de bezoekers als de medewerkers en vrijwilligers te waarborgen.

Slieker Coronaprotocol
Het Slieker protocol bepaalt onder andere dat het publiek via een duidelijke routing en met eenrichtingverkeer het pand betreedt en verlaat. Contactpunten met medewerkers zijn nagenoeg verdwenen omdat tickets enkel via online voorverkoop worden verkocht. Het scannen van de tickets komt te vervallen, de tickets worden getoond aan een vrijwilliger achter een veiligheidsscherm. In de filmzalen is het grootse deel van de stoelen niet beschikbaar zodat bezoekers op anderhalve meter afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. Ook kunnen bezoekers niet meer hun eigen zitplek kiezen. Vrijwilligers en medewerkers zullen de bezoekers de plaatsen aanwijzen.

Kaartverkoop tijdens Corona

Door de Coronamaatregelen zijn er momenteel twee opties voor het kopen van een ticket. Een ticket voor een enkele stoel of tickets voor duoplekken. De duoplekken zijn bedoeld voor mensen die in één huishouden wonen en graag naast elkaar zitten tijdens de film. Bij het kopen van de tickets klikt u dan (net als bij enkele tickets) 2 ‘regulier duo tickets’ aan.

DELEN: