IFFR Gemist: 3 films van IFFR 2017

Zaterdag 8 april vertoont Slieker een mooie selectie van drie films van het afgelopen Internationale Film Festival Rotterdam. De films zijn los van elkaar te bezoeken, maar voor het echte festivalgevoel ga je natuurlijk naar alle films met het speciale ‘IFFR Gemist ticket’: 3 films voor de prijs van 2. Je betaalt dus slechts € 19,- voor 3 films!

 

Als Paul über das Meer kam
Jakob Preuss / Duitsland,  2017 / 93
Jakob, een filmmaker, volgt de Kameroense vluchteling Paul op zijn riskante tocht naar en door Europa. Terwijl hij verschillende politieke en geestelijke grenzen passeert, raakt de reis hen beiden diep.

Lees meer…  14:15 uur

.

La Ragazza del Mondo
Marco Danieli / Italie, 2016 / 104′
Zelfverzekerd, overtuigend Italiaans debuut over Giulia wier wereld is opgebouwd uit de zekerheden en beperkingen van de Jehova’s Getuigen. Wanneer ze de wereldse Libero ontmoet, ontdekt ze hoe onverenigbaar haar wensen met haar religieuze verplichtingen zijn.
Lees meer… 16:15 uur

.

A Hustlers Diary
Ivica Zubak / Zweden, 2017 /  96′
Regisseur Ivica Zubak exploreert in zijn tweede speelfilm de botsing van sociale klassen, als kruimeldief Metin per ongeluk het circuit van literaire agenten en uitgevers inrolt. Metins dagboek vol poëtische bespiegelingen brengt hem in een lastig parket. En geeft een fraai inkijkje in zijn gekwelde ziel. Lees meer… 19:00 uur