‘Mooie Zondag’ in Slieker met Vivienne Westwood

Elke laatste koopzondag van de maand is het Mooie Zondag in het centrum van Leeuwarden! Een dag volop vermaak voor de kleine en grote stadsbezoeker. Samen met winkeliers, ondernemers, horeca en culturele instellingen wordt er maandelijks een programma samengesteld. Ook Slieker Film sluit zich 31 maart aan. Het thema van de mooie zondag op 31 maart is mode, vandaar dat Slieker ‘Westwood: punk, icon, activist vertoond.

 

Deze maand is het thema mode en daar hoort een mooie SliekerDok bij: Westwood – Punk, Icon, Activist in een verfrissend portret van modekoningin ‘Dame’ Vivienne Westwood die bekend staat om haar subversieve en originele kijk op de Britse mode.

Verteld in haar eigen woorden, geeft deze documentaire een scherpzinnige blik in het creatieve proces van Westwood en haar levensreis van punkprotesten uit de jaren zeventig naar felle onafhankelijke wereldfiguren. Eind jaren ’70 was ze verantwoordelijk voor de punk esthetiek van ‘The Sex Pistols’ maar inmiddels is ze veilig toegelaten tot de mode Hall of Fame.

Zondag 31 maart 17.15 uur Voor tickets en meer info klik hier

Klik hier voor het Mooie Zondag programma

DELEN: