Slieker en COC vertonen de Roze film ‘Retablo’

 

 

 

 

 

Slieker kleurt knalroze!
Slieker Film en COC Friesland presenteren een nieuwe maandelijkse filmreeks: de Roze Film

Korting voor COC-leden
Ben je lid van COC Friesland, dan krijg je €2 korting op vertoon van je ledenpas.

Retablo
Deze maand zie je het meesterlijke drama ‘Retablo’. Segundo, de veertienjarige, fijngevoelige zoon van een arme, alom gerespecteerde maker van altaarbeeldjes is bij zijn vader Noé in de leer in een afgelegen dorp in de Andes. Als hij op een dag met hem meereist naar de markt, gebeurt er iets dat een onuitwisbare smet zal werpen op het beeld dat Segundo altijd van zijn vader had. Delicaat coming-of-age-verhaal met een stevige thematiek – mannelijkheid en tribalisme – ontroert vanwege betoverende beeldende kracht.

klik hier voor het hele roze programma

IJzersterke lgbti+ -films
Harmen Huizenga, filmprogrammeur van Slieker: “Er verschijnen met regelmaat ijzersterke lhbti+ gerelateerde films waar niet altijd ruimte voor is binnen de reguliere programmering. Met de nieuwe reeks Roze Film geven wij die films een podium en wil Slieker zowel de COC-achterban als onze reguliere bezoekers samen laten genieten van een ‘roze’ filmprogramma. Uiteraard vinden de vertoningen plaats in onze knalroze filmzaal.”

Film en ontmoeting
Marco Rodenhuis van COC Friesland is blij met de nieuwe samenwerking: “Ik organiseer maandelijks filmavonden in de huiskamer van COC Friesland, maar dat blijft toch wat behelpen met een vertoning vanaf DVD voor een select groepje leden. Ik kijk er naar uit dat onze leden nu samen met de vaste Slieker bezoekers in een professionele bioscoopzaal kunnen genieten van de mooiste gay & lesbian films. De Roze Filmavonden zijn bovendien bedoeld als ontmoetingsmoment: ik nodig iedereen van harte uit om na de film te komen napraten en borrelen bij Lazy Lemon.”

 

 

 

 

 

 

Slieker en COC bezegelden onlangs hun samenwerking met een roze taart.

DELEN: