Slieker en COC slaan handen ineen met de ‘Roze film’

 

 

 

 

 

Slieker kleurt knalroze!
Slieker Film en COC Friesland presenteren een nieuwe maandelijkse filmreeks: de Roze Film

6 september gratis drankje
Vanaf 6 september start Slieker Film in samenwerking met COC Friesland een nieuwe reeks Gay & Lesbian films. Onder de noemer ‘Roze Film’ wordt iedere eerste vrijdag en zondag van de maand een film vertoond met een lhbti+-thema. Op vrijdag 6 september start het programma met de komedie ‘Ideal Home’. Na afloop kan er worden nagepraat en geborreld: alle bezoekers krijgen die avond een gratis drankje bij Café Z.

Korting voor COC-leden
Ben je lid van COC Friesland, dan krijg je €2 korting op vertoon van je ledenpas.

IJzersterke lgbti+ -films
Harmen Huizenga, filmprogrammeur van Slieker: “Er verschijnen met regelmaat ijzersterke lhbti+ gerelateerde films waar niet altijd ruimte voor is binnen de reguliere programmering. Met de nieuwe reeks Roze Film geven wij die films een podium en wil Slieker zowel de COC-achterban als onze reguliere bezoekers samen laten genieten van een ‘roze’ filmprogramma. Uiteraard vinden de vertoningen plaats in onze knalroze filmzaal.”

Film en ontmoeting
Marco Rodenhuis van COC Friesland is blij met de nieuwe samenwerking: “Ik organiseer maandelijks filmavonden in de huiskamer van COC Friesland, maar dat blijft toch wat behelpen met een vertoning vanaf DVD voor een select groepje leden. Ik kijk er naar uit dat onze leden nu samen met de vaste Slieker bezoekers in een professionele bioscoopzaal kunnen genieten van de mooiste gay & lesbian films. De Roze Filmavonden zijn bovendien bedoeld als ontmoetingsmoment: ik nodig iedereen van harte uit om na de film te komen napraten en borrelen bij Café Z.”

klik hier voor het hele roze programma

 

 

 

 

 

 

Slieker en COC bezegelden onlangs hun samenwerking met een roze taart.

DELEN: