Bestel tickets

2023 – 106 min.

Voorpremière > Past lives

Vriendenvoorstelling

De getrouwde Nora wordt tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde, als hij haar opzoekt in New York.

 • Regie

  Celine Song
 • Gesproken talen

  Engels, Koreaans
 • Ondertiteling

  Nederlands

Informatie

 • Acteurs

  John Magaro, Greta Lee, Teo Yoo
 • Land van oorsprong

  VS
 • Genre

  Drama en Romantiek

Let op: dit is een exclusieve voorstelling voor de Vrienden van Slieker. Wil je ook Vriend van Slieker worden? Kijk dan hier voor meer informatie.

Over de film: Nora (Greta Lee) en Hae Sung (Teo Yoo), twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet. Ze fantaseren over een wederzien, maar de afstand doet het contact verwateren. Nog eens twaalf jaar later is Nora inmiddels getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde, als hij haar opzoekt in New York.

In haar debuutfilm onderzoekt toneelschrijver Celine Song noties van het lot, de liefde, en de dunne scheidslijn tussen het leven dat we leiden en het leven hoe het had kunnen zijn. ‘Past lives’ werd daarmee de grote verrassing van de filmfestivals van Berlijn en Sundance eerder dit jaar.

Programma Vriendenvoorstelling:
Inloop vanaf 19:00, met gratis koffie en thee
19:30, welkom & introductie door onze nieuwe directeur Hester Simons
Start film rond 20:00

Alle voorstellingen

Dinsdag 3 oktober

Dinsdag 3 oktober - Enkel voor Sliekervrienden

19:00 u

Blauwe Zaal

Tickets kopen