Kerstspecial + High Tea: Stan & Ollie

Verenigd Koninkrijk, 2018, 98'
Regie : Jon S. Baird
Acteurs : Steve Coogan, John C. Reilly, Shirley Henderson, Nina Arianda

High Tea in Grand Café Z
Smakelijke kerstspecial op woensdag 26 december: tussen 12.00 en 15.00 kun je bij Grand Café Z terecht voor een High-Tea met aansluitend bij Slieker Film een voorpremière van ‘Stan & Ollie’. De high-tea bestaat uit koffie, thee, hartig én zoetigheid, dus kom in stijl genieten.

De dikke en de dunne
Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken in ‘Stan & Ollie’: het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy.

Combikaarten via Grand Café Z
Combikaarten voor de High-Tea + Film kosten €29,50 per persoon en zijn te verkrijgen bij Grand Café Z. Let op: reserveren kan tot 24 december en als je een voorkeur hebt voor het type hapjes (zoet of hartig) kun je dit doorgeven bij de reservering!

Met de kerst naar deze film zonder High-tea? Koop dan je kaart via deze link van de ticketshop.

 

Voorstellingen

DELEN: