Verwacht

 • moonlight_93010026_st_7_s-high1
  26 jan 00:00 uur

  MoonlightBarry Jenkins

  De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.
  Lees verder
 • the_student_65600105_st_3_s-high1
  26 jan 00:00 uur

  The Student Kirill Serebrennikov

  De Russische middelbare scholier Venya heeft God ontdekt en gaat met Bijbelcitaten tekeer tegen alles wat in zijn ogen verwerpelijk is, zoals bijvoorbeeld Darwins evolutietheorie bij biologie. Terwijl de schoolleiding concessies doet, durft alleen zijn biologielerares de confrontatie aan te gaan.
  Lees verder
 • theman
  28 jan 16:00 uur

  IFFR Live: The Man (Mesteren)Charlotte Sieling

  Het Deense drama The Man speelt zich af in de kunstwereld van Kopenhagen. Hier ontmoeten een vader en zoon, toevallig beiden kunstenaar, elkaar voor het eerst. De spanning loopt op als de vader, een gevestigde naam, geen belang lijkt te hechten aan zijn ouderschap.
  Lees verder
 • home
  28 jan 20:00 uur

  IFFR Live: HomeFien Troch

  Waar en bij wie voel je je thuis? Met dit thema worstelen de bevriende tieners en hun familieleden in Fien Trochs nieuwste drama. Op wie kun je werkelijk vertrouwen als de grond onder je voeten wordt weggeslagen?
  Lees verder
 • In-Your-Arms-2
  29 jan 14:30 uur

  Movies That Matter on Tour: In Your ArmsSamanou Acheche Sahlstrøm

  De laatste wens van de ongeneeslijk zieke Niels is een enkele reis naar Zwitserland. Maria besluit hem te helpen. Onderweg leren ze elkaar beter kennen, komen ze nader tot elkaar en dichter bij het verwezenlijken van hun dromen.
  Lees verder
 • thegiant
  29 jan 20:00 uur

  IFFR Live: The GiantJohannes Nyholm

  Beperking of niet, Rikard Boberg heeft zijn zinnen gezet op het winnen van een belangrijke jeu de boules-wedstrijd. Als kampioen zal hij worden herenigd met zijn moeder. Dat gaat zeker lukken met hulp van de reus uit zijn fantasieën.
  Lees verder
 • QuietPassion_01277web-265x149
  2 feb 00:00 uur

  A Quiet PassionTerence Davies

  A Quiet Passion volgt het verhaal van de Amerikaanse dichteres Emily Dickinson, van haar jonge jaren als schoolmeisje tot de latere jaren als teruggetrokken, onbekende artieste.
  Lees verder
 • the_violin_teacher_65600106_st_8_s-high
  2 feb 00:00 uur

  The Violin TeacherSérgio Machado

  Waargebeurd verhaal over een talentvolle violist die een groepje ongedisciplineerde studenten uit een sloppenwijk transformeert in een getalenteerd symfonieorkest dat inmiddels optreedt over de hele wereld.
  Lees verder
 • lukas_amp_abel_vleugelbroertjes_93010027_st_9_s-high
  15 feb 00:00 uur

  Lukas & Abel: Vleugelbroertjes Gerardo Olivares , Otmar Penker

  Lukas & Abel: Vleugelbroertjes is een prachtige familiefilm over hoop, vrijheid en ontdekking die zich afspeelt in de schitterende natuur van de Oostenrijkse bergen.
  Lees verder
 • jackie_94000152_st_12_s-high
  16 feb 00:00 uur

  JackiePablo Larraín

  De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady.
  Lees verder