Verwacht

 • The-Party_st_8_jpg_sd-high
  21 dec 00:00 uur

  The PartySally Potter

  Snedige Britse tragikomedie van over een feestelijk diner dat volkomen ontspoort nadat de gastheer een aantal ontboezemingen doet.
  Lees verder
 • De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_6_jpg_sd-high
  21 dec 00:00 uur

  De dieren uit het HakkebakkebosRasmus A. Sivertsen

  Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners.
  Lees verder
 • Les-uns-et-les-autres_st_3_jpg_sd-low
  24 dec 13:30 uur en nog 1 voorstelling

  Les uns et les autresClaude Lelouch

  Claude Lelouchs digitaal gerestaureerde portret van de belevenissen van vier muzikale families voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog maakte bij verschijning in 1981 grote indruk, vooral door de finale met de wervelende choreografie bij Maurice Ravels Boléro.
  Lees verder
 • The-Long-Season_st_4_jpg_sd-high
  28 dec 00:00 uur

  The Long Season

  Documentaire van Leonard Retel Helmrich over het leven in Majdal Anjar, een Syrisch vluchtelingenkamp in Libanon. Door een jaar lang de vluchtelingen te filmen, vertelt hij op filmische wijze, net als in Stand van de Zon (2001), Stand van de Maan (2004) en Stand van de Sterren (2010) van binnenuit hoe het is om in zo’n kamp te leven.
  Lees verder
 • Jane_st_1_jpg_sd-high
  28 dec 00:00 uur

  JaneBrett Morgen

  Tedere en romantische documentaire over de jonge jaren van primatoloog Jane Goodall. Met regisseur Brett Morgen (Cobain: Montage of Heck) kijkt de inmiddels 83-jarige Goodall terug op haar baanbrekende werk en leven.
  Lees verder
 • You-Were-Never-Really-Here_st_2_jpg_sd-high
  4 jan 00:00 uur

  You Were Never Really HereLynne Ramsay

  Bikkelharde thriller waarin oorlogsveteraan Joe voor een bevriende privédetective de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus opspoort. Daarmee haalt hij zich de wraak van de onderwereld op zijn hals.
  Lees verder
 • Bar-Bahar_st_10_jpg_sd-high
  4 jan 00:00 uur

  Bar BaharMaysaloun Hamoud

  Portret van drie Palestijnse vrouwen die in het dagelijks leven hun weg moeten zien te vinden tussen enerzijds het beklemmende, religieuze karakter van de maatschappij en anderzijds het vrijzinnige karakter van een metropool als Tel Aviv, waar ze wonen.
  Lees verder