Verwacht

 • Kedi_st_3_jpg_sd-high
  24 aug 00:00 uur

  KEDICeyda Torun

  Profiel van Istanboel en zijn unieke mensen, gezien door de ogen van de honderden katten die er op de straten leven in de meest skattige documentaire van dit jaar.
  Lees verder
 • Wolf-and-Sheep_st_5_jpg_sd-high
  24 aug 00:00 uur

  Wolf and SheepShahrbanoo Sadat

  Een prachtig en subtiel portret waarin de regisseuse met heel veel respect naar haar personages kijkt en op een ongedwongen manier hun verhaal tot leven brengt. Een film waarin naturalistische, etnografische beelden vermengd worden met een magisch, realistische sfeer.
  Lees verder
 • Tulip-Fever_st_1_jpg_sd-high_©-2017-Entertainment-One
  31 aug 00:00 uur

  Tulip FeverJustin Chadwick

  Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw.
  Lees verder
 • La-Chana_st_3_jpg_sd-high
  31 aug 20:30 uur

  La ChanaLucija Stojevic

  La Chana geeft een inkijkje in het hart en de ziel van de zigeunerdanseres als ze na twee decennia voor één keer terugkeert op het podium.
  Lees verder
 • The-Only-Living-Boy-in-New-York_st_1_jpg_sd-high
  7 sep 00:00 uur

  The Only Living Boy in New YorkMarc Webb

  The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.
  Lees verder
 • Dancer_st_2_jpg_sd-high
  7 sep 20:30 uur

  DancerSteven Cantor

  Gezegend met een onwaarschijnlijke hoeveelheid lichaamskracht en elegantie bestormde Sergei Polunin op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld.
  Lees verder
 • In-Blue_st_12_jpg_sd-high_Photo-by-Jo-Voets-en-IJswater-Films
  14 sep 00:00 uur

  In BlueJaap van Heusden

  Wanneer de Nederlandse stewardess Lin tijdens een vlucht helpt bij een bevalling, confronteert dit haar met haar eigen verleden. Een toevallige ontmoeting met de vijftienjarige Nicu, die in de ondergrondse tunnels van Boekarest leeft, mondt uit in een complexe verbondenheid tussen beiden.
  Lees verder
 • Homo-sapiens_st_2_jpg_sd-high
  14 sep 20:30 uur

  Homo SapiensNikolaus Geyrhalter

  Hoe ziet de aarde eruit als je resten van menselijke beschaving filmt? Om die vraag te beantwoorden reisde Geyrhalter de wereld over – van Azië naar Zuid-Amerika, van Europa naar de VS – en en richtte zijn camera op verlaten treinstations, industrieterreinen of een voormalig tropisch zwemparadijs.
  Lees verder
 • Cargo_st_3_jpg_sd-high
  28 sep 00:00 uur

  CargoGilles Bourdos, Gilles Coulier

  Cargo is het rauwe verhaal van een familie die tot de rand van de afgrond wordt gedreven.
  Lees verder
 • The-Beguiled_st_1_jpg_sd-high_©-Focus-Features
  28 sep 00:00 uur

  The BeguiledSofia Coppola

  The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan.
  Lees verder