Verwacht

 • souvenir_65100110_st_9_s-high
  1 jun 00:00 uur

  SouvenirBavo Defurne

  Isabelle Huppert schittert in de rol van fabriekarbeidster die door een romance met een jonge bokser haar verloren gegane zangcarrière weer oppakt.
  Lees verder
 • Bram-Fischer_st_3_jpg_sd-high
  1 jun 00:00 uur

  Bram FischerJean van de Velde

  De nieuwste film van Jean van de Velde met Peter Paul Muller als advocaat Bram Fischer die begin jaren zestig de verdediging van Nelson Mandela op zich nam.
  Lees verder
 • hier_ben_ik_12012107_st_1_s-high
  1 jun 20:30 uur

  Hier ben ikSarah Vos, Sander Snoep

  In Hier ben ik kijken we door de ogen van een aantal Bloemendalers mee die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden.
  Lees verder
 • Dubbelspel_st_7_jpg_sd-high
  8 jun 00:00 uur

  DubbelspelErnest R. Dickerson

  Na een afwezigheid van tientallen jaren keert de in Europa succesvolle dokter Ostrik Fiel terug naar zijn geboorteplaats Curaçao. Het bezoek herinnert hem aan veertig jaar eerder, toen een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dramatische gevolgen had voor alle betrokkenen.
  Lees verder
 • Grownupsstill1
  8 jun 20:30 uur

  The Grown-UpsMaite Alberdi

  Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na … Lees verder
  Lees verder
 • Howards-End_st_12_jpg_sd-high
  15 jun 00:00 uur

  Howards EndJames Ivory

  Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter, Emma Thompson en Vanessa Redgrave schitteren in dit fraai vormgegeven kostuumdrama vol liefdesverwikkelingen en onderhuidse klassenconflicten aan de vooravond van WOI. De film is eendDigitale 4K-restauratie naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de film.
  Lees verder