Verwacht

 • Amal
  24 feb 13:00 uur

  The Best of IDFA On Tour: AmalMohamed Siam

  Amal is veertien jaar oud als ze tijdens de Arabische Lente naar het Tahrirplein in Caïro trekt om te demonstreren. Deze coming of age-film volgt haar in de jaren die volgen, een periode waarin de onverschrokken Amal haar eigen identiteit zoekt in een land in transitie.
  Lees verder
 • As-were-told
  24 feb 14:45 uur

  The Best of IDFA On Tour 2018: As We’re ToldErik Holmström, Fredrik Wenzel

  Portret van de meest impopulaire instantie in Zweden: het arbeidsbureau. Om de anonimiteit van de geïnterviewden te waarborgen, worden alle werknemers nagespeeld door poppen, met talloze opzienbarende onthullingen tot gevolg.
  Lees verder
 • Doof-Kind_st_5_jpg_sd-high
  1 mrt 00:00 uur

  Doof KindAlex de Ronde

  Doof Kind schetst een ontroerend portret van de aanstekelijke dove Tobias die zijn draai heeft gevonden in het leven en zichzelf bepaald niet zielig vindt.
  Lees verder
 • Lucky_st_5_jpg_sd-high
  8 mrt 00:00 uur

  LuckyJohn Carroll Lynch

  Lucky is de charmante finale van de indrukwekkende carrière van Harry Dean Stanton die naast zijn glansrol in Paris Texas te zien was in bijna 200 Hollywood films.
  Lees verder
 • Film-Stars-Don-t-Die-in-Liverpool_st_1_jpg_sd-high
  8 mrt 00:00 uur

  Film Stars Don't Die in LiverpoolPaul McGuigan

  Annette Bening schittert in dit romantische drama als de excentrieke Oscarwinnares Gloria Grahame, de ooit zo geliefde Hollywood-actrice die nu haar dagen slijt in kleine theaters.
  Lees verder
 • Centaur_st_1_jpg_sd-high
  22 mrt 00:00 uur

  CentaurAktan Arym Kubat

  Centaur is een universeel verhaal over een kleine, hechte gemeenschap op de drempel van ingrijpende, maatschappelijke veranderingen.
  Lees verder
 • Mountain_st_8_jpg_sd-high
  22 mrt 00:00 uur

  MountainJennifer Peedom

  Mountain, gebaseerd op het boek van Macfarlane, is een ode aan de, indrukwekkend in beeld gebrachte, bergen. Ontsnap aan de dagelijkse veiligheid, beleef het gevaar en laat je betoveren door de lokroep van de bergen.
  Lees verder
 • God-s-Own-Country_st_1_jpg_sd-high
  29 mrt 00:00 uur

  God's Own CountryFrancis Lee

  In het archaïsche Noord-Engelse landschap van Yorkshire, runt de jonge Johnny Saxby de boerderij van zijn zieke vader, waar zijn dagelijkse sleur onverwachts doorbroken wordt door de komst van een charmante Roemeense knecht. De intense verhouding tussen de twee heeft grote invloed op hem.
  Lees verder
 • Elle_st_6_jpg_sd-high
  19 apr 15:00 uur

  Seniorenfilm: EllePaul Verhoeven

  Wanneer Michèle in haar huis wordt aangevallen door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Wanneer ze zelf achter de dader aan gaat belandt ze in een spannend kat-en-muis-spel.
  Lees verder
 • 4411-beauty-and-the-dogs-06
  24 apr 00:00 uur

  Movies that Matter: Beauty and the DogsKaouther Ben Hania

  Tijdens een studentenfeest in Tunis ontmoet Mariam de mysterieuze Youssef. Als ze samen het feest verlaten, begint er een lange nacht waarin Mariam zal moeten vechten voor haar rechten en waardigheid in een corrupt systeem.
  Lees verder