De voorfilm terug op het witte doek!

De voorfilm is terug! Go Short vindt dat de korte film een plek verdient op het grote scherm, ook in 2016 zijn de korte films weer te zien voor de hoofdfilm in Slieker!

Ben jij ook voor de voorfilm? Laat dan van je horen op Facebook: facebook.com/devoorfilmmoett

juli

Ruben Leaves
Frederic Siegel / Zwitserland, 5’ / 2015 / animatie

Op weg naar werk wordt Ruben achtervolgd door obsessieve gedachten: is de voordeur op slot? De kachel uitgeschakeld? Terwijl Ruben steeds absurdere gedachten probeert te negeren, begint de grens tussen werkelijkheid en fantasie te vervagen.


Augustus

Obstacle Course 2.0
Noël Loozen / Nederland / 3’ / 2014 / kunst film

In Obstacle Course 2.0 toont Loozen ons een gedragsexperiment; met een complete brassband een hindernisbaan doorlopen terwijl ze spelen. Want the show must go on!

.


September

Keeping Balance
Bernhard Wenger / Oostenrijk / 5’ / 2015 / documentaire

De 20-jaar-oude Denise gaat bijna dagelijks naar het Weense attractiepark ‘Prater’ om enkele ritten te maken in de ‘Tagada’ carousel. De attractie helpt Denise om over haar moeilijke verleden heen te komen.

.


Oktober

Typewriterhead
Eric Giesmann / Nederland, Duitsland / 4’ / 2015 / animatie

Een man met een typemachinehoofd probeert van zijn chaotische gedachten af te komen om zo weer rust te vinden. Maar hoe doe je dat in een wereld als deze?

 

.
November

INPUT/OUTPUT
Terri Timely / Verenigde Staten / 4’ / 2015 / kunst film

Rokende tandpasta, leeglopende televisies en oplossende glazen. Alledaagse gebeurtenissen met onverwachtse resultaten: INPUT/OUTPUT zit er vol mee. Het duo Terri Timely levert weer een compleet surrealistische film af.

.
December

The Right Way
Emilio Yebra / Spanje /4’ / 2015 / animatie

Er zijn situaties in de natuur die slechts zelden voorkomen. In The Right Way zien we enkele van deze momenten, op dezelfde dag en plaats. De mens is niet zichtbaar, maar de natuur toont ons wel het menselijke gedrag.

.


Januari 2017

Closet Space
David F. Sandberg / Verenigde Staten / 3’ / 2015 / fictie

Het leukste aan een nieuw huis is dat je alles nog kunt ontdekken. In deze film stuit de nieuwe bewoner op een wel hele speciale kast waarmee ze een gevaarlijk spel begint te spelen.