Programma

 • cezanne_et_moi_82000005_st_1_s-high
  Vandaag 11:15 uur en nog 1 voorstelling

  Cézanne et moiDanièle Thompson

  De schilder Paul Cézanne en de schrijver Emile Zola zijn beste vrienden sinds hun kinderjaren. Paul was rijk en Emile arm, maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid. Terwijl Paul nog altijd op een doorbraak wacht, heeft Emile alles: roem, geld en de perfecte vrouw, de grote liefde van Paul.
  Lees verder
 • sepp_ndash_de_wolvenvriend_37071216_st_3_s-high
  Vandaag 11:30 uur

  Sepp de wolvenvriendXavier Koller

  Sepp de wolvenvriend is een betoverend en avontuurlijk wintersprookje van de Oscar-winnende regisseur Xavier Koller. Het is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi, namelijk Schellen Ursli.
  Lees verder
 • sing_street_60082430_st_3_s-high
  Vandaag 11:30 uur

  Sing StreetJohn Carney

  In het Dublin van de jaren '80 probeert Colin te ontsnappen aan zijn geforceerde familie door een band te beginnen waarmee hij indruk wil maken op het mysterieuze meisje van zijn dromen.
  Lees verder
 • lion_43008843_st_5_s-high
  Vandaag 14:30 en 20:00 uur en nog 5 voorstellingen

  Lion Garth Davis

  Een vijfjarige Indiase jongen stapt al spelende in een trein. Als de trein wegrijdt wordt hij meegevoerd naar Calcutta en heeft hij geen idee waar hij vandaan kwam. De jongen wordt geadopteerd door een Australisch koppel. 25 jaar later gaat de jongeman met behulp van Google Maps op zoek naar zijn biologische familie.
  Lees verder
 • nocturnal_animals_02038322_st_9_s-high
  Vandaag 14:45 uur en nog 1 voorstelling

  Nocturnal AnimalsTom Ford

  Susan Morrow (Amy Adams) ontvangt een boek van haar ex-man (Jake Gyllenhaal), die ze meer dan twintig jaar niet heeft gezien. Het gewelddadige boek is aan haar opgedragen en blijkt een combinatie van een wraakactie, een dreigement en een voorspelling.
  Lees verder
 • magnus_36000487_st_1_s-high
  Vandaag 15:00 uur en nog 3 voorstellingen

  Magnus Benjamin Ree

  Meeslepend coming-of-age verhaal over het Noorse schaakgenie Magnus Carlsen. Niet alleen verplichte kost voor de miljoenen schaakspelers over de hele wereld, maar ook fascinerend voor iedereen die nog nooit iemand schaakmat heeft gezet. Een van de publieksfavorieten van het Noordelijk Film Festival.
  Lees verder
 • i_daniel_blake_20000373_st_2_s-high
  Vandaag 20:00 uur en nog 1 voorstelling !

  I, Daniel BlakeKen Loach

  De Gouden Palm winnaar van Cannes, het nieuwe maatschappelijke drama van Ken Loach over Daniel Blake (59) die na een hartaanval afhankelijk wordt van de staat, maar niet door het bureaucratische systeem van Groot-Brittannië komt.
  Lees verder
 • te-gast-down-to-earth1-0-0-760-500
  Vandaag 20:15 uur en nog 1 voorstelling

  Down to EarthRolf Winters & Renata Heinen

  Documentaire over twee ouders die hun kinderen meenemen langs verschillende stammen, op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving.
  Lees verder
 • de_kinderen_van_juf_kiet_10000263_st_2_s-high
  23 jan 20:00 uur en nog 1 voorstelling

  De kinderen van juf KietPeter Lataster , Petra Lataster-Czisch

  De kinderen van juf Kiet is een hartverwarmende, grappige en aangrijpende film; een film waardoor je je als kijker weer op de lagere school waant; een ode aan de juf die ieder kind verdient.
  Lees verder
 • exodus-gods-and-kings
  25 jan 14:30 uur en nog 1 voorstelling

  Alma-Tadema: Exodus: Gods and Kings (2014)Ridley Scott

  Bijbels epos van Ridley Scott met Christian Bale. Mozes groeit op aan het Egyptische hof, waar hij Ramses als een broer beschouwt. Maar zodra deze farao wordt en Mozes ontdekt dat hij van Joodse afkomst is, groeien ze uit elkaar.
  Lees verder
 • moonlight_93010026_st_7_s-high1
  26 jan 00:00 uur

  MoonlightBarry Jenkins

  De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.
  Lees verder
 • the_student_65600105_st_3_s-high1
  26 jan 00:00 uur

  The Student Kirill Serebrennikov

  De Russische middelbare scholier Venya heeft God ontdekt en gaat met Bijbelcitaten tekeer tegen alles wat in zijn ogen verwerpelijk is, zoals bijvoorbeeld Darwins evolutietheorie bij biologie. Terwijl de schoolleiding concessies doet, durft alleen zijn biologielerares de confrontatie aan te gaan.
  Lees verder
 • theman
  28 jan 16:00 uur

  IFFR Live: The Man (Mesteren)Charlotte Sieling

  Het Deense drama The Man speelt zich af in de kunstwereld van Kopenhagen. Hier ontmoeten een vader en zoon, toevallig beiden kunstenaar, elkaar voor het eerst. De spanning loopt op als de vader, een gevestigde naam, geen belang lijkt te hechten aan zijn ouderschap.
  Lees verder
 • home
  28 jan 20:00 uur

  IFFR Live: HomeFien Troch

  Waar en bij wie voel je je thuis? Met dit thema worstelen de bevriende tieners en hun familieleden in Fien Trochs nieuwste drama. Op wie kun je werkelijk vertrouwen als de grond onder je voeten wordt weggeslagen?
  Lees verder
 • In-Your-Arms-2
  29 jan 14:30 uur

  Movies That Matter on Tour: In Your ArmsSamanou Acheche Sahlstrøm

  De laatste wens van de ongeneeslijk zieke Niels is een enkele reis naar Zwitserland. Maria besluit hem te helpen. Onderweg leren ze elkaar beter kennen, komen ze nader tot elkaar en dichter bij het verwezenlijken van hun dromen.
  Lees verder
 • thegiant
  29 jan 20:00 uur

  IFFR Live: The GiantJohannes Nyholm

  Beperking of niet, Rikard Boberg heeft zijn zinnen gezet op het winnen van een belangrijke jeu de boules-wedstrijd. Als kampioen zal hij worden herenigd met zijn moeder. Dat gaat zeker lukken met hulp van de reus uit zijn fantasieën.
  Lees verder
 • QuietPassion_01277web-265x149
  2 feb 00:00 uur

  A Quiet PassionTerence Davies

  A Quiet Passion volgt het verhaal van de Amerikaanse dichteres Emily Dickinson, van haar jonge jaren als schoolmeisje tot de latere jaren als teruggetrokken, onbekende artieste.
  Lees verder
 • the_violin_teacher_65600106_st_8_s-high
  2 feb 00:00 uur

  The Violin TeacherSérgio Machado

  Waargebeurd verhaal over een talentvolle violist die een groepje ongedisciplineerde studenten uit een sloppenwijk transformeert in een getalenteerd symfonieorkest dat inmiddels optreedt over de hele wereld.
  Lees verder
 • lukas_amp_abel_vleugelbroertjes_93010027_st_9_s-high
  15 feb 00:00 uur

  Lukas & Abel: Vleugelbroertjes Gerardo Olivares , Otmar Penker

  Lukas & Abel: Vleugelbroertjes is een prachtige familiefilm over hoop, vrijheid en ontdekking die zich afspeelt in de schitterende natuur van de Oostenrijkse bergen.
  Lees verder
 • jackie_94000152_st_12_s-high
  16 feb 00:00 uur

  JackiePablo Larraín

  De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady.
  Lees verder
Laden...