Kinderfilms

Reguliere kinderfilms

Wij vertonen regelmatig bijzondere kinderfilms. Hieronder vindt u de films die (binnenkort) op het programma staan in Slieker Film. Vertoningen van de kinderfilms zijn meestal op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en/of zondagmiddag.
Entree is € 7,50. 

Cinekid in de herfstvakantie

In de herfstvakantie doet Slieker Film altijd mee aan het Cinekid Filmfestival op locatie. Dan zijn er de hele herfstvakantie lang allemaal verschillende nieuwe kinderfilms te zien en worden er workshops aangeboden om actief met film aan de slag te gaan.

Scholen / Filmeducatie

Regelmatig ontvangen wij ‘s ochtends of ‘s middags klassen met basis- en middelbare scholieren van alle niveaus. U kunt als docent zelf een film aandragen of wij kunnen een suggestie doen voor een film die thematisch aansluit bij uw lespakket of het betreffende vak. Bij sommige films kunnen wij ook educatieve lespakketten leveren. Uiteraard kan het bezoek ook gewoon een leuk uitje zijn met bijvoorbeeld een fijne feelgood film. Interesse? Neem contact op met ons via email hidden; JavaScript is required.

 

  • Buurman-Buurman-hebben-een-nieuw-huis-_st_5_jpg_sd-high
    28 apr 00:00 uur

    Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!Marek Benes

    Buurman en Buurman tonen in deze film weer hun allerbelabberdste kluskunsten. En natuurlijk gaat er van alles mis in en rond het huis. Kortom, er is genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to, Buur!
    Lees verder