Kinderfilms

Reguliere kinderfilms

Wij vertonen regelmatig bijzondere kinderfilms. Hieronder vindt u de films die (binnenkort) op het programma staan in Slieker Film. Vertoningen van de kinderfilms zijn meestal op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en/of zondagmiddag.
Entree is € 7,50. Op vertoon van een Biebpas of Culture Card is dit slechts € 5,50.

Cinekid in de herfstvakantie

In de herfstvakantie doet Slieker Film altijd mee aan het Cinekid Filmfestival op locatie. Dan zijn er de hele herfstvakantie lang allemaal verschillende nieuwe kinderfilms te zien en worden er workshops aangeboden om actief met film aan de slag te gaan. Check hier informatie over de laatste of komende editie!

Scholen / Filmeducatie

Regelmatig ontvangen wij ‘s ochtends of ‘s middags klassen met basis- en middelbare scholieren van alle niveaus. U kunt als docent zelf een film aandragen of wij kunnen een suggestie doen voor een film die thematisch aansluit bij uw lespakket of het betreffende vak. Bij sommige films kunnen wij ook educatieve lespakketten leveren. Uiteraard kan het bezoek ook gewoon een leuk uitje zijn met bijvoorbeeld een fijne feelgood film. Interesse? Neem contact op met ons via email hidden; JavaScript is required. In oktober 2016 bieden wij bovendien een speciaal Cinekid scholenprogramma. Klik hier voor meer informatie.

 

  • De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_6_jpg_sd-high
    21 dec 00:00 uur

    De dieren uit het HakkebakkebosRasmus A. Sivertsen

    Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners.
    Lees verder