Kinderfilms

Reguliere kinderfilms

Wij vertonen regelmatig bijzondere kinderfilms. Hieronder vindt u de films die (binnenkort) op het programma staan in Slieker Film. Vertoningen van de kinderfilms zijn meestal op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en/of zondagmiddag.
Entree is € 7,50. Op vertoon van een Biebpas of Culture Card is dit slechts € 5,50.

Cinekid in de herfstvakantie

In de herfstvakantie doet Slieker Film altijd mee aan het Cinekid Filmfestival op locatie. Dan zijn er de hele herfstvakantie lang allemaal verschillende nieuwe kinderfilms te zien en worden er workshops aangeboden om actief met film aan de slag te gaan. Check hier informatie over de laatste of komende editie!

Scholen / Filmeducatie

Regelmatig ontvangen wij ‘s ochtends of ‘s middags klassen met basis- en middelbare scholieren van alle niveaus. U kunt als docent zelf een film aandragen of wij kunnen een suggestie doen voor een film die thematisch aansluit bij uw lespakket of het betreffende vak. Bij sommige films kunnen wij ook educatieve lespakketten leveren. Uiteraard kan het bezoek ook gewoon een leuk uitje zijn met bijvoorbeeld een fijne feelgood film. Interesse? Neem contact op met ons via email hidden; JavaScript is required. In oktober 2016 bieden wij bovendien een speciaal Cinekid scholenprogramma. Klik hier voor meer informatie.

 

 • De-kleine-grijze-tractor-1
  Vandaag 14:00 uur

  De kleine grijze tractor en de dansende geitPeder Hamdahl Næss

  In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gavin voor het eerst een zomer op het platteland. Deze kinderfilm is onderdeel van het Cinekid festival.
  Lees verder
 • Paw-1
  24 okt 15:00 uur

  Paw: de reddingshondRobert-Adrian Pejo

  Hongaarse kinderfilm over de avonturen van een jonge herdershond met een geweldige speurneus.
  Lees verder
 • Soepstad
  25 okt 14:45 uur

  De Geheime Club van SoepstadMargus Paju

  Een stadsfeest verandert in chaos als er een gevaarlijk gif verspreid wordt waardoor volwassenen zich gaan gedragen als kinderen.
  Lees verder
 • Molly-Monster-3
  25 okt 15:00 uur

  Ted Sieger’s Molly MonsterMatthias Bruhn & Michael Ekblad, Ted Sieger

  Molly Monster wil er dolgraag bij zijn als haar nieuwe zusje of broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Maar dat gebeurt ver weg. Achter de Wilde Heuvels...
  Lees verder
 • The-Invisible-Boy-1
  26 okt 15:00 uur

  The Invisible BoyGabriele Salvatores

  De 13-jarige Michele is verliefd op Stella, maar zij ziet hem niet staan. Dan ontdekt hij dat een Chinees superheldenpak hem écht onzichtbaar kan maken.
  Lees verder