Alle leeftijden

Anime in Slieker: Your Name

Japan, 2016, 106'
Regie: Makoto Shinkai
Acteurs: Ryûnosuke Kamiki (Stem), Mone Kamishiraishi (Stem), Ryô Narita (Stem)
Japans gesproken, Nederlands ondertiteld

Als opwarmer naar de sensationele voorstelling ‘Pluto’ in De Harmonie vertoont Slieker eenmalig de populairste film van 2016 in Japan. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent. Met een ticket van Stadsschouwburg De Harmonie kun je gratis deze film bekijken!

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent. Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven? Een overweldigende body-swap romance waarin tijd, het lot en de liefde van twee zielsverwanten samenkomen.

Adembenemend geanimeerd: van hyperrealistische stadsgezichten en de meest spectaculaire astrale magie en natuurrampen tot hallucinerende beelden in krijtpastel. Zelfs de grootste cynicus kan niet anders dan zich hieraan overgeven en zich laten meevoeren naar een andere wereld. Niet voor niets is Your Name de allergrootse publiekslieveling wereldwijd uit de Japanse cinema.

Gratis naar Your Name?
Hoe werkt het?
Koop nu via www.harmonie.nl een entreekaart voor de voorstelling Pluto. Gebruik bij het bestellen de promotiecode: SLIEKER en neem de entreekaart mee naar de film ‘Your Name’ en je mag gratis naar binnen! Bij de Slieker kassa krijgt u vervolgens uw ticket voor de film.
Maak snel gebruik voor dat het te laat is! Deze aanbieding geldt niet op reeds geboekte kaarten.
Meer info en speeltijden

Deze week

  • Locatie: Roze zaal

Alle voorstellingen

Prijsinformatie