Alle leeftijden

Raafje met de rode sok

Duitsland, 2015, 73'
Regie: Sandor Jesse, Ute von Münchow-Pohl
Nederlands gesproken
Overige: kinderfilm

Winactie: haal een kleurplaat op bij Slieker Film of download deze van de website. Vul hem in en mail een foto naar email hidden; JavaScript is required om kans te maken op één van de drie prachtige Raafje-kleurboeken!

Een aanstekelijk verhaal over teamwork, vriendschap en het ontdekken van je talent. De film is genomineerd voor de Best German Animation Screenplay Award.

De winter komt eraan en alle dieren in het bos zijn bezig om een wintervoorraad aan te aanleggen. Behalve Raafje met de rode sok, hij scheurt met zijn zeepkist door het bos en doet wedstrijdjes met zijn vriend Eddie Beer. Wanneer hij tegen de wintervoorraad aanrijdt, moet hij voor straf noten gaan zoeken. Dit gaat niet lang goed, want als Raafje en Eddie de gevulde mand met noten wegbrengen gaat er van alles mis en stort de hele voorraad in de rivier terecht. Hoe kunnen Raafje en Eddie dit nog goedmaken? Dan zien ze een aanplakbiljet waarop een race wordt aangekondigd. De winnaar krijgt 100 gouden munten. Genoeg voor een nieuwe voorraad!

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Winactie
Dit weekend breekt de meivakantie aan en er is natuurlijk geen beter moment om gezellig met je (klein)kinderen naar de bioscoop te gaan! Vanaf zaterdag draait Raafje met de rode sok in Slieker Film en om dit te vieren geven we driemaal een prachtig Raafje-kleurboek weg. Meedoen is heel simpel. Bij de kassa van Slieker vind je een stapel kleurplaten. Neem er één mee, kleur hem in en mail een foto van de ingevulde kleurplaat naar email hidden; JavaScript is required of lever hem tijdens openingstijden in bij onze kassa (vergeet in dit geval niet je naam en e-mailadres op de achterkant te schrijven, zodat we contact kunnen opnemen). De actie loopt tot en met zondag 30 april. De gelukkige winnaars krijgen maandag 1 mei bericht.

Heb je geen tijd om langs te komen, maar wil je wel graag meedoen? Download de kleurplaat dan hier.

Deze week

  • Locatie: Roze zaalPrijs: 7,50
  • Locatie: Roze zaalPrijs: 7,50
  • Locatie: Roze zaalPrijs: 7,50
  • Locatie: Roze zaalPrijs: 7,50
  • Locatie: Roze zaal
  • Locatie: Roze zaal
  • Locatie: Roze zaal

Alle voorstellingen

Prijsinformatie