Let op met kinderen tot 12 jaar
Geweld

Glory

Bulgarije, Griekenland, 2016, 101'
Regie: Kristina Grozeva
Acteurs: Margita Gosheva, Stefan Denolyubov, Kitodar Todorov

Winactie: bezoek de film Glory en maak kans op een schitterend horloge t.w.v. €385,-  Meer informatie onderaan deze pagina.

Glory
Tsanko is een simpele spoorwegarbeider en verantwoordelijk voor het controleren van de rails. Op een dag vindt hij langs de spoorbaan een tas met een paar miljoen aan bankbiljetten die hij besluit in te leveren bij de politie. Als dank ontvangt hij een nieuw horloge dat hem tijdens een persconferentie met veel bombarie wordt overhandigd. Al gauw blijkt het horloge niet goed te werken en Tsanko wil zijn oude horloge, een dierbaar erfstuk van zijn vader, terug. Als blijkt dat dit zoek is geraakt, ontspint zich een wanhopige strijd om zijn horloge maar ook om zijn waardigheid terug te krijgen. Met alle gevolgen van dien…

★★★★ Filmvandaag
“IJzersterk verhaal over twee werelden die elkaar genadeloos tegenkomen”.

★★★★ Het Parool
“Uitstekend acteerwerk en overtuigend” .

Winactie
Slieker Film en Juwelier Copini slaan de handen ineen voor een bijzondere winactie: bij inlevering van je Glory-filmticket maak je kans op een schitterend horloge van het Zwitserse merk Certina.

De prijs
Juwelier Copini stelt een schitterend horloge beschikbaar voor deze winactie: een Certina DS-2 t.w.v. maar liefst €385,- Een horloge uit de sportcollectie van Certina (Swiss Watches since 1888).

Voorwaarden

  • bezoek tussen 6 april en 22 april de film Glory bij Slieker Film
  • bewaar je filmkaartje en lever dit samen met je contactgegevens in bij Juwelier Copini
  • inleveren van je filmkaartje kan tot en met zaterdag 22 april 2017
  • op maandag 24 april wordt uit alle inzendingen een winnaar gekozen, hij of zij krijgt persoonlijk bericht
  • Juwelier Copini is gevestigd op de eerste verdieping van winkelcentrum Zaailand, het adres en de openingstijden vind je hier.

Deze week

Geen voorstellingen

Alle voorstellingen

Prijsinformatie