Let op met kinderen tot 12 jaar
Geweld
Seks
Discriminatie
Drugs en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

5 Jaar Slieker: La Grande Bellezza

Italië, 2013, 142'
Regie: Paolo Sorrentino
Acteurs: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrini Ferilli

Slieker bestaat 5 jaar!
Op 21 maart is het 5 jaar geleden dat het nagelnieuwe filmtheater aan het Wilhelminaplein werd geopend. Een traktatie waard! Uit 5 jaren prachtig filmaanbod is uit elk jaar een topfilm geselecteerd, eenmalig in Slieker te zien van 21 t/m 25 maart 2018 voor de aantrekkelijke prijs van slechts € 5,- per film. Bovendien trakteren wij ons publiek op 21 maart, onze verjaardag, als extraatje op bubbels en een hapje.

Kom dit lustrumfeest met ons vieren: 5 jaar Slieker, 5 topfilms, 5 euro per film! De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

La Grande Bellezza
Jep Gambardella is een knappe man en onweerstaanbare verleider. Als schrijver van een prijswinnende roman is Jep een graag geziene gast in het nachtleven. Nog altijd maakt hij deel uit van het mondaine leven in de stad Rome. Hij is er elke avond, op elk feestje, zijn scherpe geest wordt bejubeld en zijn gezelschap wordt opgezocht. Hij denkt echter met verbittering terug aan zijn gepassioneerde jeugdliefde en besluit na zijn 65e verjaardag het schrijven weer op te pakken en op zoek te gaan naar de eigenlijke zin en schoonheid van het leven.

De film die door pers en publiek wordt bejubeld, nam al talloze prijzen in ontvangst, onlangs nog een BAFTA en de Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

Deze week

  • Locatie: Blauwe zaalPrijs: 5,00

Alle voorstellingen

Prijsinformatie